O nama

SMB Betonjerka d.o.o. iz Subotice je kompanija koja se bavi proizvodnjom i transportom svih vrsta svežeg betona. Kompanija je poslovala u okviru nekadašnjeg giganta Integral, a od 2004. godine posluje samostalno pod nazivom SMB-Betonjerka. Sedište kompanije se nalazi na Čantavirskom putu BB u Subotici, gde se i obavlja proizvodnja.

U sklopu kompanije nalaze se dva proizvodna pogona za spravljanje betona, ukupnog kapaciteta 70 m3/h, čime se postiže nesmetano snabdevanje više gradilišta istovremeno. U sklopu kompleksa se nalaze 3 silosa za cement, ukupnog kapaciteta 500t, kao i "zvezda" za skladištenje rečnog agregata, ukupnog kapaciteta 5.000 m3.

Proizvodnja betona se obavlja u svim vremenskim uslovima. Fabrike betona su tehnički opremljene za spravljanje betona u zimskim uslovima, tj. na temperaturama ispod 0°C.

SMB-Betonjerka poseduje sopstvenu labaratoriju za kontrolu materijala i proizvedenog betona, koja posluje pod direktim nadzorom Zavoda za ispitivanje materijala i konstrukcija, „ZMK“ d.o.o. iz Subotice. SMB Betonjerka d.o.o. ispunjava najstrožije standatde ISO 9001:2008, ISO 14001:2001 kao i OHSAS 18001:2007.

Prevoz betona organizujemo sopstvenim automikserima, zapremine 6m³, 9m³ i 10m³. Pumpanje betona organizujemo sa vertikalnom pumpom dometa 36m.

Slogan „Gradite sa nama“ je opravdan dugom listom zadovoljnih kupaca, kako iz zemlje, tako iz inostranstva.

Usluge

Izgradnja

SMB-Betonjerka organizuje proizvodnju svežeg betona sa dva proizvodna pogona za spravljanje betona, ukupnog kapaciteta 70 m3/h, čime se postiže nesmetano snabdevanje više gradilišta istovremeno. Trasnport i pumpanje svežeg betona se obavlja sa spostvenim auto-mikserima i betonskom pumpom.

Proizvodnja svežeg betona

 • Proizvodnja standardnih marki betona: MB 10, MB 15, MB 20, MB 25, MB 30, MB 35, MB 40, MB 50, MB 60.
 • Proizvodnja pumpanih betona: MB 30, MB 35, MB 40.
 • Proizvodnja specijalnih betona: natur beton, vodonepropusni betoni, betoni otporni na dejstvo mraza, betoni odtporni na kombinovano dejstvo mraza i soli, stiro beton.
 • Transport svežeg betona

  SMB-Betonjerka organizuje trasnport svežeg betona sopstvenim auto-mikserima. Komapnija u svom voznom asortimanu poseduje 6 miksera za transport svežeg betona do gradilišta, kapaciteta 7, 9, i 10m³.

  Pumpanje svežeg betona

  Za pumpanje svežeg betona koristi se betonska pumpa Schwing, dometa 36m.

  Standardi

  SMB Betonjerka

  SMB Betonjerka d.o.o. ispunjava najstrožije standarde ISO 9001, ISO 14001 kao i OHSAS 18001.

  SMB Betonjerka

  Kvalitet betona je pokriven odgovarajućim atestima, izdatim od strane Zavoda za ispitivanje materijala i konstrukcija u Subotici.

  SMB Betonjerka

  SMB-Betonjerka je nosioc sertifikata bonitetne izvrsnosti, dodeljnog od strane kompanije Bisnode iz Beograda.

  Reference

  Zahvaljujući stručnom pristupu našeg kadra, kvalitetnom organizacijom rada, korišćenjem najsavremenije opreme za rad, kao i korišćenjem najkvalitenijih materijala, SMB-Betonjerka je spremna da odgovori na sve postavljne zahteve kupaca. Slogan „Gradite sa nama“ je opravdan dugom listom zadovoljnih kupaca, kako iz zemlje, tako iz inostranstva.

  Industrija

  Stambeno-poslovni objekti

  Razno